anti-siliconen

Hoe gebruik je Vista (Aqua) Anti Siliconen? Een veel gestelde vraag is, de vraag over siliconenbesmetting, ‘’waar komt dit vandaan?’’ Maar nog belangrijker, ‘’hoe kan ik dit probleem verhelpen?’’.

Hoe kom ik van siliconenbesmetting af? 

Een veel gestelde vraag is, de vraag over siliconenbesmetting, ‘’waar komt dit vandaan?’’ Maar nog belangrijker, ‘’hoe kan ik dit probleem verhelpen?’’.  

Probleem? Oplossing! 
Een van de uitdagingen waar je als schilder mee geconfronteerd kunt worden, is siliconenbesmetting. Deze vorm van besmetting kan een vlekkerige ondergrond veroorzaken en het schilderwerk bemoeilijken. Gelukkig zijn er oplossingen beschikbaar, zoals het gebruik van Vista Anti-Siliconenvloeistof.  

Hoe ontstaat siliconenbesmetting? 
Siliconenbesmetting kan ontstaan door verschillende aspecten, meestal komt dit door een beglazingskit die siliconen bevat, of een sanitairkit die is aangebracht in de buurt van het geschilderde oppervlak. Ook het gebruik van siliconenspray in de buurt kan nevel veroorzaken die op het oppervlak terechtkomt en de ondergrond besmet. 

Hoe herken je siliconenbesmetting? 
Siliconenbesmetting kan herkend worden aan vlekken in het schilderwerk, vaak kan je het zien aan kratervorming tijdens of na het aanbrengen van de verf. Deze vlekken worden ook wel ‘visogen’ genoemd. Het schilderwerk blijft vlekkerig als je blijft schilderen. Je kunt het vergelijken met olie en water, deze 2 substanties mengen ook niet goed. 

Oplossing: Vista (Aqua) Anti-Siliconenvloeistof 
Vista (Aqua) Anti-Siliconenvloeistof biedt een effectieve oplossing tegen siliconenbesmetting. Dit krachtige product is ontworpen om de spanning op het oppervlak te doorbreken en een gelijkmatige verflaag te creëren. Door Vista (Aqua) Anti-Siliconenvloeistof toe te voegen aan de verf, voorkom je de vorming van visogen en zorg je voor een strakker eindresultaat. 

Hoe gebruik je Vista (Aqua) Anti-Siliconenvloeistof? 
Het gebruik van Vista (Aqua) Anti-Siliconenvloeistof is eenvoudig: 

  • Kies de juiste variant: Vista biedt naast zijn Vista Anti Siliconen ook een watergedragen variant; Vista Aqua Anti Siliconen. 
  • Dosering: Voeg 70 druppels anti-siliconenvloeistof toe per liter verf. Bijvoorbeeld, voor 100 ml verf voeg je 7 druppels anti-siliconenvloeistof toe. 
  • Meng grondig: Roer de verf en de vloeistof minimaal twee minuten door, zodat ze goed vermengd zijn. 

Door het gebruik van Vista (Aqua) Anti Siliconen zorg je voor een professioneel eindresultaat.