Wegenverf – Wegmarkeringen en belijningen aanbrengen

Wegenverf – Wegmarkeringen en belijningen aanbrengen

Wegmarkeringen en belijning aanbrengen

Wegmarkeringen of wegenverf wordt in de meeste gevallen gebruikt om het wegdek te voorzien van belijningen, sjablonen, parkeervakken of andere markeringen. De wegmarkering van Vista kan toegepast worden op de volgende ondergronden: beton, asfalt, coatinglagen en bestrating. Daarnaast is het van belang om na te gaan wat voor soort belasting de ondergrond krijgt, want voor elke verschillende belasting kan ander producten worden ingezet. Wegenverf van Vista is verkrijgbaar in een één-component en twee-componenten en in een spray variant voor het eenvoudig aanbrengen van belijningen. De één-component kan zeer goed functioneren als bijvoorbeeld zebrapaden, waarbij de twee-componenten ideaal is voor zeer zware belasting zoals auto`s, heftrucks of andere voertuigen.

Voor het snel en eenvoudig toepassen van belijningen kan de gebruiker de Vista Wegenverf-Spray hanteren of de unieke Vista 2K PU Wegenverf-spray. Belijning aanbrengen kan zeer eenvoudig i.c.m. de Wegenverf-Spray kar of handmerkeringsspuit. De Vista 2K PU Wegenverf-Spray kenmerkt zich door een snelle droging, langere levensduur en zware belasting zoals in fabrieken, hangars op luchthavens of autogarages.

Vista biedt een compleet concept aan voor het markeren van fabriekshallen, garages, magazijnen, parkeerplaats e.d. Dit concept bestaat uit de volgende producten: