Vista Wegenverf – wegbelijning aanbrengen

Vista Wegenverf – wegbelijning aanbrengen

Vista Wegenverf Concept

Vista heeft de afgelopen jaren haar wegenverf concept continue geoptimaliseerd door het aan te passen aan de wensen van haar verbruikers en opdrachtgevers. Het wegenverf concept wordt meestal toegepast om wegmarkeringen aan te brengen op diverse ondergronden. Dit heeft geleid tot een vijftal productgroepen waarmee 95% van de vragen met betrekking tot wegenverf kunnen worden ingevuld. Met het concept kunnen verwerkers verkeersstrepen of gehele parkeerplaatsen creëren, zowel in een binnen- als een in een buitensituatie, voor zwaarbelaste ondergronden en minder zwaarbelaste ondergronden. Voorbeelden van toepassingen van het Vista wegenverf Concept zijn:

  • Wegbelijning aanbrengen om parkeervakken te markeren op de openbare weg
  • Aanbrengen van wegenverf als belijning in een parkeergarage, belijning in een fabriekshal, belijning in een magazijn, belijning een schoolplein
  • Aanbrengen van wegen verf als belijning rondom parkeerplaatsen met oplaadpunt voor elektrische auto’s
  • Wegenverf als markering voor veiligheidszones in fabriekshallen of plekken op openbare daken
  • Lijnen op de weg creëren, op diverse ondergronden als asfalt, klinker, tegels of beton
  • 2K PU Wegenverf toegepast als sneldrogende vloercoating in een bedrijfshal

Daarnaast zijn er nog heel veel situaties waar ons concept kan worden ingezet als oplossing voor u. Het wegenverfconcept bestaat uit oplosmiddelhoudende en watergedragen verven, welke te verkrijgen zijn  als 1K en 2K in blik en spuitbus.

Echter welk product kiest u en wanneer?
Vista Wegenverf Vista Aqualine Wegenverf Vista Wegenverf-Spray Vista 2K PU Wegenverf Vista 2K PU Wegenverf-Spray
Één-component Één-component Één-component Twee-componenten Twee-componenten
Synthetisch Watergedragen Synthetisch Synthetisch Synthetisch
Droging: na ca. 1 uur Droging: na ca. 2 uur Droging: na ca. 30-60 minuten Droging: na ca. 20 uur Droging: na ca. 6 tot 12 uur
Grote vlakken Grote vlakken Belijningen Grote vlakken Belijningen
Binnen / Buiten Binnen Binnen / Buiten Binnen / Buiten Binnen / Buiten
Normale belasting Normale belasting Normale belasting Zware belasting Zware belasting
Makkelijk reinigbaar Makkelijk reinigbaar

Vista Aqualine Wegenverf

Vista Aqualine Wegenverf 380 is een watergedragen 1K wegenverf, geschikt voor normale belasting. De wegenverf kan worden toegepast in een binnen situatie en is speciaal ontwikkeld voor het aanbrengen van belijning. De belijningsverf is binnen 2 uur weer belastbaar met bijvoorbeeld autobanden.

Vista Wegenverf 752 is een oplosmiddelhoudende wegenverf en ideaal voor het aanbrengen van o.a. parkeervakken, belijningen en markeringen op beton, asfalt en plaveisel.

Vista Wegenverf-Spray

Vista Wegenverf-Spray is een synthetische 1K wegenverf in een spuitbus, geschikt voor het aanbrengen van belijning die normaal worden belast. Droogtijd: 1 uur en weer volledig belastbaar met autobanden. De Vista Wegenverf-Spray kan met de hand worden aangebracht of met de speciaal daarop afgestemde Vista Wegenverf-Spray kar.

De Vista 2K PU Wegenverf-Spray is een twee-componenten polyurethaan wegenverf voor o.a. belijningen van parkingplaatsen, bedrijfshallen, autogarages, fabrieken en luchthavens, welke zeer zwaar worden belast en een snelle droging nodig is.

Vista 2K PU Wegenverf

Vista 2K PU Wegenverf is een oplosmiddelhoudende snel drogende twee-componenten wegenverf die geschikt is voor belijningen maar met name ook voor het maken van grote vlakken op asfalt, beton of tegels. De wegenverf is geschikt voor industriële situaties waar de ondergrond zwaar wordt belast. Voorbeelden van grote vlakken: parkeerplaatsen voor elektrische auto’s, veiligheidszones op daken of in een warehouse of als sneldrogende vloercoating op galerijen of een bedrijfshal.

Belangrijk voordeel van de 2K PU wegenverf ten opzichte van de 1K Wegenverf is dat deze slijtvaster en goed te reinigen is. Bijvoorbeeld in een warehouse waar zeer veel met heftrucks wordt gereden hecht de belijning vaak veel vuil aan. Tevens is de slijtage dan hoog. De Vista 2K PU wegenverf is dan de perfecte oplossing aangezien deze zeer goed te reinigen is en geschikt is voor situaties waarin de coating zwaar wordt belast.

Vista Aqualine Wegenverf 380 is een watergedragen, één-component wegenverf. Deze wegenverf is ideaal voor het aanbrengen van belijningen rondom parkeervakken en markeringen op beton, asfalt en plaveisel.

Vista Wegenverf

Vista Wegenverf 752 is een oplosmiddelhoudende 1K Wegenverf, geschikt voor normale belasting van belijning van parkeervakken. De belijningsverf is binnen 1 uur weer belastbaar, bijvoorbeeld met autobanden.

Vista Wegenverf-Spray is een synthetische wegenverf in een spuitbus voor aanbrengen van lijnmarkeringen. De Wegenverf Spray van Vista onderscheidt zich door een zeer snelle droging

Vista 2K PU Wegenverf-Spray

UNIEK. INNOVATIEF. Vista 2K PU wegenverf-Spray betreft een snel drogende 2K polyurethaan wegenverf in een spuitbus. Vista heeft dit product in 2014 ontwikkeld en als eerste op de markt gebracht. Verwerkers en eindgebruikers wilde graag een extreem slijtvaste, goed reinigbare belijningsverf in een spuitbus. Met deze 2K spray kunnen verwerkers bijvoorbeeld extreem slijtvastem, goed te reinigen gele, rode, blauwe of witte belijning / verkeersstrepen aanbrengen op de weg. De Vista 2K PU Wegenverf-Spray is te verwerken met de hand of met de Vista Wegenverf-Spray Kar.

Vista 2K PU Wegenverf is een twee-componenten polyurethaan wegenverf. Deze wegmarkering is speciaal geschikt voor o.a. snelwegen, parking plaatsen.

Wegenverf en wegbelijning aanbrengen

Vista Wegenverf uit blik (1-Komponent en 2-Komponent) kan worden aangebracht met de kwast, rol of spuit. Om te spuiten hebben wij testen uitgevoerd met de Wagner LineCoat

Wagner LineCoat

Deze Wegenverf-Spray is ideaal voor het toepassen van belijningenVista (2K) Wegenverf-Spray kan worden aangebracht met de Vista Wegenverf-Spray Kar en of Wegenverf Spray Handpistool.

Deze Wegenverf-Spray is ideaal voor het toepassen van belijningen

Wegmarkering aanbrengen

Vista verkoopt ook sjablonen op maat of standaard sjablonen om verkeerstekens eenvoudig aan te kunnen brengen.

wegbelijningen aanbrengen

Wegenverf verwijderen

Wegenverf kan worden verwijdert met Vista Lakweg of Vista Lakweg F1 Turbo.