chantal groenewegen
Sylvia Spaansen

Veranderingen binnen het Vistapaint team

In 2019 is reeds Chantal Groenewegen gestart als marketing communicatie adviseur. Chantal heeft ruim 20 jaar ervaring in de B2C en B2B marketing communicatie. Chantal bezit over een dosis praktische communicatie-ervaring waarbij zij complexe boodschappen op een eenvoudige en doelgroepgerichte wijze weet over te brengen.

Tevens is Silvia Spaansen per 2 januari bij ons gestart als customer service medewerker. Zij zal samen met Maryse, Lex en Wesley al uw orders verwerken, vragen beantwoorden en zorgdragen dat al onze klanten en relaties op een snelle en accurate wijze worden geholpen.

8 april 2019

Dimitri Verhage

Dimitri Verhage is bij VISTAPAINT te Nootdorp in dienst getreden voor de functie van Technisch Productspecialist Coatings. Hij volgt hiermee Erwin Donkelaar op die de organisatie per eind maart heeft verlaten.

Meer weten? Zie link!

Dimiri verhage VISTAPAINT

1 februari 2019

Dolf Mengerink

Per 1 februari is Dolf Mengerink in dienst getreden bij VISTAPAINT te Nootdorp in de functie van commercieel technisch adviseur voor zowel de bouw als de verfbranche.

Dolf menerink

1 december 2019

Han Boeijink

Per 1 december 2018 is Han Boeijink in dienst getreden bij VISTAPAINT te Nootdorp in de functie van technisch adviseur in de bouw voor de merken AGUAPLAST, BAGAR en Red Devil.

Han Boeijink

1 december 2019

Paul Denessen

Per 1 december 2018 is Paul Denessen in dienst getreden bij VISTAPAINT te Nootdorp in de functie van accountmanager in de bouw voor de merken AGUAPLAST, BAGAR en Red Devil.

Paul Denessen

1 januari 2018

VISTA etiketten

Vanaf begin 2018 zijn wij druk bezig om alle etiketten van het gehele assortiment van het merk VISTA om te zetten naar een nieuwe uitstraling.
Bekijk het assortiment:

1 april 2017

John zal zich bezig houden met een kwantitatief onderzoek voor Vista op het gebied van Social media. Hij zal naast het ondersteunen van onze marketingafdeling ook foto`s en video`s van verschillende projecten maken.

John Mulder stagiair VISTAPAINT

13 februari 2017

Gregory Roelandt

Vistapaint breidt haar sales team verder uit! Wij heten Gregory Roelandt van harte welkom en wensen hem heel veel succes.

Gregory Roelandt VISTAPAINT

1 februari 2017

Cavin Buurman

Cavin Buurman gaat onze technische collega`s versterken en neemt deel aan het sales team van Vistapaint. Welkom Cavin!

Cavin Buurman VISTAPAINT

Nieuwe producten

Südwest Super-dickschutz EG

Sudwest Super Dickschutz EG is een ijzerglimmer gepigmenteerde 1 component oplosmiddelarme corrosie werende grond- en eindlaag in 1. lees meer.

Vista Vloerverf

Vista Vloerverf is een oplosmiddelhoudende dekkende vloercoating op basis van een polyurethaan alkydhars voor binnen- en buitengebruik. Deze coating kan worden toegepast als afwerking op o.a. hout en steenachtige ondergronden. lees meer.

Südwest Super-dickschutz Uni

Sudwest Super Dickschutz Uni is een zijdeglanzende 1 component oplosmiddelarme corrosie werende grond- en eindlaag in 1. lees meer.