NCoat – Nanocoatings

NCoat is een dynamisch bedrijf dat Verfspecialiteiten op basis van nanotechnologie ontwikkelt, adviseert en distribueert.

NCoat is al ruim 10 jaar de juiste gesprekspartner voor applicateurs, architecten vastgoedbeheerders zoals VVE beheerders, woningbouwverenigingen en institutionele beleggers als het gaat om het duurzaam beschermen van hun Vastgoed.

Nanocoatings beschermen en verduurzamen de ondergrond, door het gesloten oppervlak zal vervuiling minder snel plaatsvinden en zorgt voor eenvoudiger en dus makkelijker te reinigen oppervlakken. Het assortiment wordt regelmatig uitgebreid met innovatieve producten. Voortdurende investering in research en ontwikkeling zorgt ervoor dat het bedrijf zijn voorsprong in de markt behoudt.

Door het maken van telemade adviezen per project en het intensief begeleiden van de applicateur en het project wordt het optimale en duurzame resultaat bereikt. Naast de begeleiding op het werk worden applicateurs ook van te voren opgeleid en getraind in het assortiment op het hoofdkantoor.

Een kleine impressie van de producten:

NCoat 2-K Anti-Graffiti

2-k anti-graffiti is een anti graffiti coating voor geveldelen geschilderde buitenmuren, niet zuigende ondergronden

NCoat Metal S 2-K

Metal S 2-K is een nanotechnologie en een duurzame, glanzende, kleurloze, twee-componenten beschermingslak voor verschillende ondergronden.

NCoat Stone A

Stone A is een nanotechnologie, watergedragen, waterdamp doorlaatbare, kleurloze, waterdichte, onzichtbare, hydrofobering voor minerale ondergronden.

NCoat Wood Color

Wood Color is een nanotechnologie en een watergedragen coating. kleurloze en transparant gekleurde, kleur intensiverend, houtveredeling met UV blokker

Voor meer producten zie: assortiment