Vista Calcimex

Vista Calcimex is een sterk zuur ontvettings- en reinigingsconcentraat met een licht etsende werking. Onder andere geschikt voor het grondig verwijderen van sterke vervuilingen zoals oliën, vetten, roestafzet, kalkafzet en (salpeter)zouten  op onbehandelde minerale ondergronden zoals beton, cement, baksteen etc.  Ook kan Vista Calcimex gebruikt worden voor sterke verontreinigingen op bestaande (vloer)coatingsysteem. Vista Calcimex kan eenvoudig geneutraliseerd en nagespoeld worden door een nabehandeling met Vista Viamond 704, in een gelijke mengverhouding.

Beschrijving

Verficonen Vistapaint verfhandspuit automatisch

GlansgraadN.V.T.
KleurTransparant
Verpakking1 ltr en 5 ltr
Verbruikca. 25 m² per ltr gemend product **
Voorraaddirect leverbaar

Email deze pagina

Bereken uw verbruik

Raadpleeg de kennisbank!

SearchGeneric filters

Alleen exacte resultaten

Search in title

Search in content

Search in excerpt

*De voorraad is een indicatie en kan in allen tijde veranderen.  Mocht een product niet op voorraad zijn, is dit product binnen twee/drie werkdagen leverbaar. Voor meer informatie kunt u vrijblijvend contact opnemen met Vista via +31 (0)703694141 of per e-mail info@vistapaint.nl

** Het verbruik is sterk afhankelijk van de zuiging, structuur en vorm van de ondergrond. Daarnaast kan ook de applicatiemethode van invloed zijn op het verbruik. Hieruit kan dan ook geen enkele aansprakelijkheid worden afgeleid.

Extra informatie

Merk

Ondergrond

,

Productsoort

Toepassingsgebied

, ,

Binnen of buiten situatie

Binnen situatie