Vista Aqua 2K PU Finish

Vista Aqua 2K PU Finish is een waterverdunbare, niet vergelende, twee componenten dekkende polyurethaan coating. Deze dekkende coating is een zeer kras- en slijtvaste afwerking voor wanden, vloeren, trappen, meubels en machines. De Vista Aqua 2K PU finish is speciaal ontwikkeld voor in de bouw en industrie. De Vista Aqua 2K PU Finish biedt een goede weerstand tegen chemicaliën als water, alcohol, huishoudelijke reinigingsmiddelen, desinfecteermiddelen, vetten en plantaardige/minerale oliën, verdunde zuren en logen. Als eerste laag in het systeem kan de Vista Aqua 2K EP Primer perfect worden toegepast.

Beschrijving

Verficonen Vistapaint verfkwastVerficonen Vistapaint verfrolVerficonen Vistapaint verfhandspuit automatisch

GlansgraadHoogglans en zijdeglans
KleurRAL- en NCS kleuren
Verpakking1 kg en 5 kg
Verbruikca. 8 m² per kg
VoorraadDirect leverbaar

Email deze pagina

Bereken uw verbruik

Raadpleeg de kennisbank

SearchGeneric filters

Alleen exacte resultaten

Search in title

Search in content

Search in excerpt

*De voorraad is een indicatie en kan in allen tijde veranderen.  Mocht een product niet op voorraad zijn, is dit product binnen twee/drie werkdagen leverbaar. Voor meer informatie kunt u vrijblijvend contact opnemen met Vista via +31 (0)703694141 of per e-mail info@vistapaint.nl

** Het verbruik is sterk afhankelijk van de zuiging, structuur en vorm van de ondergrond. Daarnaast kan ook de applicatiemethode van invloed zijn op het verbruik. Hieruit kan dan ook geen enkele aansprakelijkheid worden afgeleid.

Extra informatie

Merk

Ondergrond

, , , ,

Productsoort

, , , ,

Toepassingsgebied

, , , , , , ,

Binnen of buiten situatie

Binnen en buiten situatie, Binnen situatie, Buiten situatie