NCoat Metal S 2-K

NCoat Metal S 2-K is een nanotechnologie en een duurzame, glanzende, kleurloze, twee-componenten beschermingslak. De Metal S 2-K is voor gladde niet zuigende ondergronden als poedercoating en als een indrukwekkende coating voor de volgende ondergronden RVS, koper, messing, (geanodiseerd)aluminium, marmer en graniet. De Metal S 2-K is easy to clean, kras- en slijtvast, roestwerend, weerbestendig, haalt verweerde kleuren op en beschikt over UV-blokkers.

Beschrijving

Voorwaarden

Voor de applicatie van NCoat Metal S 2-K is het applicatiebedrijf verplicht de applicateurstraining van NCoat te hebben gevolgd en dient het eerste werk in uitvoering met NCoat Metal S 2-K opgestart te worden met ondersteuning van een NCoat medewerker. Dit in verband met kwaliteitsborging. Indien niet aan deze vereisten voldaan wordt zal alle aansprakelijkheid verlegd worden naar het applicatiebedrijf.

Verficonen Vistapaint verfrolVerficonen Icoon Spons x2000 Metal S 2-K

GlansgraadGlans
KleurKleurloos
Verpakking0,5 kg
Verbruikca. 0,5 kg op 100 m² (droge laagdikte 10 micron) **
VoorraadDirect leverbaar

Email deze pagina

Bereken uw verbruik

Raadpleeg de kennisbank!

Search







Generic filters

Alleen exacte resultaten

Search in title

Search in content

Search in excerpt

*De voorraad is een indicatie en kan in allen tijde veranderen.  Mocht een product niet op voorraad zijn, is dit product binnen twee/drie werkdagen leverbaar. Voor meer informatie kunt u vrijblijvend contact opnemen met Vista via +31 (0)703694141 of per e-mail info@vistapaint.nl

** Het verbruik is sterk afhankelijk van de zuiging, structuur en vorm van de ondergrond. Daarnaast kan ook de applicatiemethode van invloed zijn op het verbruik. Hieruit kan dan ook geen enkele aansprakelijkheid worden afgeleid.

Extra informatie

Merk

Ondergrond

, , , , , , , ,

Productsoort

, , , , , , , ,

Toepassingsgebied

, , , , , , , , , ,

Binnen of buiten situatie

Binnen en buiten situatie