Vista MatProtectie

Vista MatProtectie is een sterk geconcentreerd onderhoudsmiddel voor het behoud van de matte natuurlijke uitstraling van parketvloeren of trappen behandeld met vernis, lak, olie of wax. MatProtectie is voor laminaat, PVC, kurk en rubberen vloeren. Dit onderhoudsmiddel reinigt en beschermt uitstekend, heeft een anti-slipeffect (R9), geschikt voor het behandelen van sportvloeren (DIN 18032/2), ideaal voor gebruik in combinatie met de Vista Aqua Invisible 5.0 en behoudt een matte natuurlijk uitstraling. Opglanzen van matte parketlakken als gevolg van het gebruik van verkeerde onderhoudsmiddelen behoort dus tot het verleden!

Beschrijving

Verficonen Icoon zeem x2000Verficonen Icoon Dweil

GlansgraadMat
KleurTransparant
Verpakking1 ltr
Verbruik1 op 10 en 1 op 20 (50 - 100 ml in 10 ltr water)
VoorraadDirect leverbaar

Email deze pagina

Error! You must specify a value for the Video ID, Width, Height parameters to use this shortcode!

Bereken uw verbruik

Raadpleeg de kennisbank

SearchGeneric filters

Alleen exacte resultaten

Search in title

Search in content

Search in excerpt

*De voorraad is een indicatie en kan in allen tijde veranderen.  Mocht een product niet op voorraad zijn, is dit product binnen twee/drie werkdagen leverbaar. Voor meer informatie kunt u vrijblijvend contact opnemen met Vista via +31 (0)703694141 of per e-mail info@vistapaint.nl

** Het verbruik is sterk afhankelijk van de zuiging, structuur en vorm van de ondergrond. Daarnaast kan ook de applicatiemethode van invloed zijn op het verbruik. Hieruit kan dan ook geen enkele aansprakelijkheid worden afgeleid.

Extra informatie

Merk

Ondergrond

, , , ,

Productsoort

, ,

Toepassingsgebied

, , , , , ,

Binnen of buiten situatie

Binnen situatie