Jansen Zilverlak

Jansen Zilverlak / Jansen Silberlack is een weersbestendige kunstharslak, die ijzer en staal een bijzondere ‘metallic glans’ geeft. Deze kunstharslak geeft na een goede voorbehandeling ook op hout en spaanplaat een ‘metallic glans’. Met de zilverlak kan ook op pijpen, verwarmingsradiatoren, hekken, deuren en autovelgen worden toegepast, nadat een hechtprimer (bijvoorbeeld de Südwest allgrund) is aangebracht. Deze zilverlak is zowel voor binnen als buiten toepasbaar. Daarnaast is de Jansen Zilverlak hittebestendig tot ca. 150 graden Celsius.

Beschrijving

Verficonen Vistapaint verfkwastVerficonen Vistapaint verfrolVerficonen Vistapaint verfhandspuit automatisch

GlansgraadHoogglans
KleurRAL 9006 en 9007
Verpakking125 ml, 375 ml, 750 ml en 2,5 ltr
Verbruikca. 10 m² per ltr **
VoorraadDirect leverbaar

Email deze pagina

Bereken uw verbruik

Raadpleeg de kennisbank!

SearchGeneric filters

Alleen exacte resultaten

Search in title

Search in content

Search in excerpt

*De voorraad is een indicatie en kan in allen tijde veranderen.  Mocht een product niet op voorraad zijn, is dit product binnen twee/drie werkdagen leverbaar. Voor meer informatie kunt u vrijblijvend contact opnemen met Vista via +31 (0)703694141 of per e-mail info@vistapaint.nl

** Het verbruik is sterk afhankelijk van de zuiging, structuur en vorm van de ondergrond. Daarnaast kan ook de applicatiemethode van invloed zijn op het verbruik. Hieruit kan dan ook geen enkele aansprakelijkheid worden afgeleid.

Extra informatie

Merk

Ondergrond

, , , , ,

Productsoort

,

Toepassingsgebied

, , , , , , , ,

Binnen of buiten situatie

Binnen en buiten situatie