GriP AntiSlip Floorset

GriP AntiSlip Floorset is een complete set (2 m²) waarmee eenvoudig een transparante watergedragen 2K PU coating, bijna onzichtbaar, kan worden aangebracht in natte ruimten. De Antislip Floorset kan bijvoorbeeld worden toepast in de douche, in het bad of op de geglazuurde tegels zodat deze ruimten permanent slipveilig zijn. De aangebrachte Grip AntiSlip coating is hygiënisch, eenvoudig aan te brengen en heeft een officieel certificaat voor Anti-Slip Klasse C volgens DIN 51097. De Grip Antislip Floorset wordt veel toegepast in hotels en verzorgingstehuizen. Voel je weer veilig en zeker in je badkamer!

Beschrijving

Verficonen Vistapaint verfkwastVerficonen Vistapaint verfrol

GlansgraadMat door ruwheid
KleurTransparant
Verpakking2 m²
Verbruikca. 2 m² per verpakking **
VoorraadDirect leverbaar

Email deze pagina

Bereken uw verbruik

Raadpleeg de kennisbank!

SearchGeneric filters

Alleen exacte resultaten

Search in title

Search in content

Search in excerpt

*De voorraad is een indicatie en kan in allen tijde veranderen.  Mocht een product niet op voorraad zijn, is dit product binnen twee/drie werkdagen leverbaar. Voor meer informatie kunt u vrijblijvend contact opnemen met Vista via +31 (0)703694141 of per e-mail info@vistapaint.nl

** Het verbruik is sterk afhankelijk van de zuiging, structuur en vorm van de ondergrond. Daarnaast kan ook de applicatiemethode van invloed zijn op het verbruik. Hieruit kan dan ook geen enkele aansprakelijkheid worden afgeleid.

Extra informatie

Merk

Ondergrond

, , ,

Productsoort

,

Toepassingsgebied

, , , ,

Binnen of buiten situatie

Binnen situatie