Aguaplast Roller

Aguaplast Roller is een kant en klare plamuur om met roller aan te brengen. Voor het renoveren en vlak maken van ondergronden binnenshuis. Het materiaal met een roller op de wand aanbrengen gaat drie keer zo snel als wanneer men dit met een plamuurmes of pleisterspaan doet.
  • Kan in lagen tot 3 mm dik worden aangebracht.
  • Zorgt voor een hele fijne, mat wite afwerking, ideaal voor elk type binnenbekleding.
  • Uitstekende hechting op bouwondergronden zoals gips platen, spuitgips of handmatig aangebracht gips, cementplaten, glasvezelbekledingen, getextureerde ondergronden en zelfs op oude geschilderde ondergronden bij renovatiewerkzaamheden.
  • Gemakkelijk te schuren.

Beschrijving

TypePasta
KleurWit
Verpakking15 kg
Verbruikca. 1,7 kg per m² bij mm dikte
Voorraaddirect leverbaar

Email deze pagina

Bereken uw verbruik

Raadpleeg de kennisbank!

Search
Generic filters

Alleen exacte resultaten

Search in title

Search in content

Search in excerpt

*De voorraad is een indicatie en kan in allen tijde veranderen.  Mocht een product niet op voorraad zijn, is dit product binnen twee/drie werkdagen leverbaar. Voor meer informatie kunt u vrijblijvend contact opnemen met Vista via +31 (0)703694141 of per e-mail info@vistapaint.nl

** Het verbruik is sterk afhankelijk van de zuiging, structuur en vorm van de ondergrond. Daarnaast kan ook de applicatiemethode van invloed zijn op het verbruik. Hieruit kan dan ook geen enkele aansprakelijkheid worden afgeleid.

Extra informatie

Merk

Ondergrond

, , , , , ,

Productsoort

,

Toepassingsgebied

, , , ,

Binnen of buiten situatie

Binnen en buiten situatie, Binnen situatie, Buiten situatie